Perinteisen Liikuntafoorumin korvaa 1.11.2021 järjestettävä webinaari

Uutinen | 29.9.2021 | Liikuntakaavoitus

Kansallinen liikuntafoorumi oli tarkoitus järjestää tänä vuonna kahdeksatta kertaa Kouvolassa 1.-2.11.2021. Koronapandemian vuoksi kasvokkain järjestettävää liikuntafoorumia ei ole mahdollista järjestää, vaan se siirtyy järjestettäväksi Kouvolassa vuonna 2022.

Tältä vuodelta peruuntuneen foorumin tilalla järjestetään etäyhteyksin maanantaina 1.11. kaikille avoin ja maksuton Liikuntafoorumi-webinaari. Webinaarin teemana on liikunnan arvo. Tämän lisäksi foorumissa on esillä liikuntapolitiikan ajankohtaiset asiat sekä katsaus päättyneeseen huippu-urheilun olympiadiin. Webinaarissa on luvassa useita mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustelua liikuntapolitiikan ajankohtaisista teemoista.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto.

Liikuntafoorumi-webinaariin tulee ilmoittautua ennakkoon 27.10. mennessä. Ilmoittautumislinkki ja tarkempaa infoa webinaarista löytyy osoitteesta:

https://www.liikuntaneuvosto.fi/tapahtuma/liikuntafoorumi-webinaari-2021/

Pin It on Pinterest